fbpx

POER WIFI pametni Gateway

60,88 z vključenim DDV

Šifra: 000009 Kategorija:

POER WIFI PTG10 pametni Gateway je prehod oz. WIFI modul ali vmesnik, ki omogoči, da se nekateri modeli POER SMART termostatov priključijo na WIFI in postanejo PAMETNI WIFI TERMOSTATI.

z vmesnikom POER PTG10 se omogoči, da se lahko termostati upravljajo preko originalne aplikacije POER SMART, ki je tudi v SLOVENSKEM jeziku.

Pogoj, da lahko upravljate termostate preko WIFI je delujoč internet in usmerjevalnik (router 2,4 ghz) ter vmesnik PTG10

poer ptg10 in delovanje s termostati

POER PTG10 IN NAPRAVE, S KATERIMI JE POVEZLJIV

Termostatske glave za radiatorje POER SMART PTV30

Pametni radiatorski ventil POER SMART PTV30 je namenjen za avtomatično uravnavanje temperature na radiatorjih. Termostatske glave lahko nastavljate ročno. V kombinaciji z prehodom Poer PTG10 pa postane termostatska glava WIFI pametna in je možno temperaturo upravljati in nastavljati preko pametnih naprav sistema Android in IOS.

Brezžični termostat Poer PTC10 PTR16- obremenitve do 16A

Brezžični termostat Poer PTC10 PRT16 je programsko nastavljiv termostat, ki se lahko nastavlja ročno. Poer PTG10 pa omogoča povezavo z WIFI omrežjem oz. funkcijo pametnega upravljanja preko mobilnih telefonov ali tablic.

Brezžični termostat Poer PTC10 PTR10 – Obremenitev do 5A

Brezžični termostat Poer PTC10 PTR10 je namenjen za upravljanje centralnih peči. V primeru, da želite termostat upravljati preko telefona se preprosto poveže z POER PTG10. Tako pridobite popolni dostop z možnostjo upravljanje termostata preko mobilnih naprav.

Z  Gateway PTG10 se lahko poveže 10 naprav. Torej 10 termostatov ali termostatskih glav, tudi različne modele termostatov POER lahko povezujete med seboj in do njih dostopate ter jih upravljate preko pametne aplikacije. Aplikacija za nastavljanje temperature je v tudi v  SLOVENSKEM jeziku in beleži čas delovanja vsakega termostata posebej. Tako si lahko izračunate porabo ogrevanja.

gateway ptg10 wifi prehod

POVEZOVANJE POER PTG10 S TERMOSTATI

GATEWAY POER PTG10 se vključi v električno vtičnico, nato ga dodate v vaše WIFI domače omrežje. Namestitev je preprosta saj vas za vse nastavitve vodi tehnični vodič v aplikaciji, ko je prehod WIFI gateway PTG10 dodan še morate dodati termostate, ki se enostavno dodajo s slikanjem QR kode in se avtomatično dodajo v aplikacijo POER SMART.

Ko se vzpostavi povezava med prehodom, GATEWAY POER PTG10 in termostati se avtomatično na vseh povezanim termostatih nastavi tudi ura in datum. Tako vam ni treba ročno nastavljati vseh osnovnih nastavitev.  Prehod POER PTG10 komunicira med napravami brezžično in deluje tudi do 150 m razdalje.

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “POER WIFI pametni Gateway”

Vaš email ne bo javno viden. Izpolnite obvezna polja

Košarica1
Znesek
68,48 (vklj. z DDV)
Skupaj
68,48
1