fbpx

Grelna mreža BVF-H-MAT je namenjena za talno gretje. Namešča se lahko pod keramične ploščice ali v estrih. Modeli grelnih mrež se razlikujejo po moči in velikosti.

ELEKTRIČNA GRELNA MREŽA JE PRIMERNA ZA TALNO GRETJE V KOPALNICI 

Če želite ogrevati tla v kopalnici potem priporočamo: grelna mreža H-MAT-150 W /m2

Debelina grelne mreže je le 3,8 mm kar je prednost pred konkurenčnimi grelnimi mrežami saj jo lahko namestimo na podlago ne, da bi s tem dvignili ravni tal, višine. Tako lahko grelno preprogo položite ob adaptaciji, brez, da bi bilo treba spreminjati talno višino.

KAKO SE NAMESTI GRELNA MREŽA?

Namestitev ne zahteva DODATNIH gradbenih posegov , tla morajo biti izravnana, pripravljena za polaganje keramike.

KAJ PA DEBELINA GRELNE MREŽE ?

Debelina grelne mreže je prilagojena debelini nanosa lepila za keramiko, tako, da se grelna mrežica preprosto potopi v lepilo za keramiko na njo pa se pritrdi keramika.

SKRIVNOST V TEHNOLOGIJI

Zahvaljujoč tehnologiji Twin-Conductor je treba grelno mrežo BVF-H-MAT priključiti dovod elektrike samo na eni strani s tem se izognemo zapleteni električni napeljavi.

Poglejte si video posnetek , kako se polaga električna talno gretje v kopalnici

TEHNIČNI PODATKI-GRELNA MREŽA H-MAT

MOČVELIKOSTRAZMIK MED KABLI
100W /m²OD 1 m² DO12 m²112 mm
150W /m²OD 1 m² DO12 m²80 mm

Grelna mreža za talno gretje je varna za uporabo brez električnega smoga z vsemi certifikati CE , TÜV, ROHS, POU. Grelni kabel grelnega tepiha je izoliran, zaščiten-FLUOROPOLIMER.

PREPROSTA IN HITRA IZVEDBA

grelna mreža h mat 3

Grelno mrežo H-MAT se položi neposredno na betonska tla, ki ustrezajo veljavnim standardom za ekonomično izolacijo nato se z lepilom za keramiko ali betonsko izravnalno maso prekrije »potopi«. Brez dodatnih gradbenih posegov in stroškov. Priklopi se na termostat za opravljanje temperature. Uporabijo se lahko natančni termostati za talno gretje BVF 701, WIFI žični termostat BVF 801 , WIFI žični termostat POER PTC26   ki se lahko upravlja ročno ali s pametnimi napravami.

BREZ VZDRŽEVANJA

grelna mreža h mat 1

Pri talnem ogrevanju z grelno mrežo ni letnih pregledov ali vzdrževanja. Grelna mreža je popolnoma zaščitena pred fizičnimi vplivi zaradi svoje izolacije. Ob koncu kurilne sezone ogrevanje preprosto izklopimo s sobnim termostatom.

ELEKTRIČNO TALNO GRETJE IN SONČNA ELEKTRARNA

grelna mreža H mat

Odlična kombinacija: sončna elektrarna in električno talno ogrevanje, če se odločate za izgradnjo sončne elektrarne nas nam pošljite povpraševanje Povpraševanje.

TALNO GRETJE V KOPALNICI-GRELNA MREŽA

Košarica0
There are no products in the cart!
0