fbpx

Grelna mreža H-MAT

KJE SE LAHKO UPORABI GRELNA MREŽA H-MAT ?

Grelna mreža BVF-H-MAT je namenjena za talno gretje vseh prostorov v katerih bodo nameščene keramične ploščice. Modeli grelnih mrež se razlikujejo po moči in velikosti.

TALNO GRETJE V KOPALNICI 

Če želite ogrevati tla v kopalnici potem priporočamo: grelno mrežo H-MAT-150 W /m2

Debelina grelne mreže je le 3,8 mm kar je prednost pred konkurenčnimi grelnimi mrežami saj jo lahko namestimo na podlago ne, da bi s tem dvignili ravni tal, višine.

KAKO SE NAMESTI GRELNA MREŽA?

Namestitev ne zahteva DODATNIH gradbenih posegov , tla morajo biti izravnana, pripravljena za polaganje keramike.

KAJ PA DEBELINA GRELNE MREŽE ?

Debelina grelne mreže je prilagojena debelini nanosa lepila za keramiko, tako, da se grelna mrežica preprosto potopi v lepilo za keramiko na njo pa se pritrdi keramika.

SKRIVNOST V TEHNOLOGIJI

Zahvaljujoč tehnologiji Twin-Conductor je treba grelno mrežo BVF-H-MAT priključiti dovod elektrike samo na eni strani s tem se izognemo zapleteni električni napeljavi.

Poglejte si video posnetek , kako se polaga električna talno gretje v kopalnici

TEHNIČNI PODATKI-GRELNA MREŽA H-MAT

MOČVELIKOSTRAZMIK MED KABLI
100W /m²OD 1 m² DO12 m²112 mm
150W /m²OD 1 m² DO12 m²80 mm

Grelna mreža je varna za uporabo brez električnega smoga z vsemi certifikati CE , TÜV, ROHS, POU. Grelni kabel grelnega tepiha je izoliran, zaščiten-FLUOROPOLIMER.

PREPROSTA IN HITRA IZVEDBA ZA OGREVANJE

grelna mreža h mat 3

Grelno mrežo H-MAT se položi neposredno na betonska tla, ki ustrezajo veljavnim standardom za ekonomično izolacijo nato se z lepilom za keramiko ali betonsko izravnalno maso prekrije »potopi«. Brez dodatnih gradbenih posegov in stroškov. Priklopi se na termostat za opravljanje temperature. Uporabimo lahko natančen termostat BVF 701, HEATO 8- WI FI , pametni termostat, ki se lahko upravlja ročno ali s pametnimi napravami.

BREZ VZDRŽEVANJA

grelna mreža h mat 1

Pri talnem ogrevanju z grelno mrežo ni letnih pregledov ali vzdrževanja. Grelna mreža je popolnoma zaščitena pred fizičnimi vplivi zaradi svoje izolacije. Ob koncu kurilne sezone ogrevanje preprosto izklopimo s sobnim termostatom.

TALNO OGREVANJE IN SONČNA ELEKTRARNA

grelna mreža H mat

Odlična kombinacija sončna elektrarna in električno talno ogrevanje, če se odločate za izgradnjo sončne elektrarne nas nam pošljite povpraševanje Povpraševanje.

TALNO GRETJE V KOPALNICI-GRELNA MREŽA

Košarica
Košarica je prazna
0