fbpx

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV:

V podjetju 100jko d.o.o. zagotavljamo, da bomo vse vaše podatke, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, brezpogojno, kot narekuje Zakon varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007 in GDPR).

KATERE PODATKE ZBIRAMO:

100jko d.o.o DOMINOGREVANJE.SI obdeluje IP naslove naprav, preko katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Ponudnik na spletnem portalu uporablja »piškotke«, po katerih prepoznava uporabnike, vendar pa na ta način ni mogoča identifikacija uporabnikov, kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika. Ti tehnični podatki se uporabljajo za merjenje in izboljšanje učinkovitosti spletnega mesta, za pomoč pri ugotavljanju težav s strežnikom, za upravljanje spletnega mesta, da bi videli, če obstaja promet spletnega mesta.

Na spletni strani WWW.DOMINOGREVANJE.SI uporabljamo kontaktni obrazec, ki omogoča, da obiskovalci spletne strani vstopijo v kontakt s podjetjem 100jko d.o.o, ,sporočilo se pošlje kot e-poštno sporočilo na elektronski naslov podjetja 100jko d.o.o., Informacije, ki se hranijo ter, ki jih obiskovalec spletne strani pošlje, so:

  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov
  • Sporočilo

 

Ti podatki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo,  ko izpolnite kontaktni obrazec z namenom, da bi pridobili splošne informacije ali interes  poslovnega sodelovanja, se strinjate, da z namenom nadaljnje komunikacije, vaše osebne podatke hranimo v naši bazi, na podlagi legitimnega interesa 100JKO d.o.o v tem primeru se strinjate, da obdeluje in hrani vaše podatke z namenom nadaljnjega sodelovanja in neposrednega trženja.

 

ROK-HRAMBE OSEBNIH PODATKOV:

Vsi posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani oz. poslani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih. Lahko tudi zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo uporabljati za namene neposrednega trženja. V tem primeru bomo v 15 (PETNAJSTIH) dneh ustrezno preprečili uporabo, obdelavo vaših osebnih podatkov za namen neposrednega trženja. kontakt :info@dominogrevanje.si

 

KAKO VARUJEMO VAŠE OSEBNE PODATKE:

 

Vaših osebnih podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, preprečevanja, razkrivanja, odkrivanja in preganjanja kaznivih dejanj ali kršitve etičnih norm idr.

 

100jko d.o.o. pridržuje pravico do spremembe tega obvestila o zasebnosti. Na naši strani bomo objavili kakršne koli spremembe našega obvestila o zasebnosti.

PRAVICE UPORABNIKA:

Uporabnik lahko kadarkoli pisno na elektronski naslov INFO@DOMINOGREVANJE.SI  zahteva od upravljalca osebnih podatkov trajno prepoved uporabe njegovih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja ALI UPORABE osebnih podatkov. Zahtevi za odjavo bo ugodeno v zakonskem roku 15-ih dni od dneva prejema zahteve.

100jko D.o.o
Ljubljanska 120
SI19348487
Tel: 041/558-612
Tel:041/219-074

INFO@DOMINOGREVANJE.SI

Košarica0
There are no products in the cart!
0