fbpx

Grelna folija HD-PRO

Kategorija:

Grelna folija HD-PRO je namenjena za površinsko ogrevanje prostorov. Grelno folija lahko vgradite pod talne obloge, v steno ali na strop. To vrstno ogrevanje se lahko koristi kot primarni vir ogrevanja ali kot dodatni za dogrevanje. Izbira za katero vrsto ogrevanja se določi s procentom pokritosti tal in izbire moči grelnih folij. Zaradi kvalitetne izdelave in ekonomične porabe je to vrstno ogrevanje optimalna rešitev za ljudi, ki sanjajo o toplem, naravi prijaznemu in ugodnem ogrevanju. Prav tako je to vrstno ogrevanje pri katerem ni fizičnih naporov in s pomočjo regulatorjev deluje predvsem avtomatično brez skrbi.

HD-PRO temelji na tehnologiji FULL CARBON, ki je tehnologija polnega grafita. Matrica grafita je izdelana v obliki mreže, ki je nanesena na celotno površino filma. Grelna folija DH-PRO oddaja infrardečo toploto po celotni površini, tudi med bakrenimi trakovi. Takšen način porazdelitve toplote pomeni, da se talne obloge ogrejejo enakomerno po celotni površini brez hladnih delov, kot pri vodnem sistemu talnega gretja.

DEBELINA GRELNE FOLIJE HD-PRO JE 0,500 mm je dodatno ojačana iz obeh strani tako, da je primerna za vgradno v prostore z veliko obremenitvami. Dodatna laminirana zaščita preprečuje mehanske poškodbe, ki se največkrat zgodijo v času v adaptacije.

HD-PRO folijo je možno rezati na vsaki 1 CM. Mesto za razrez je zelo jasno vidno in označen z ikono.
Trpežna in zelo močna konstrukcija grelne folije HD-PRO, ki je dvojno ojačana zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje celotnega ogrevalnega sistema brez dragih in rednih servisiranj .

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Grelna folija HD-PRO”

Vaš email ne bo javno viden. Izpolnite obvezna polja

Košarica0
There are no products in the cart!
0