fbpx

Dom in ogrevanje.

DOM IN OGREVANJE

Podjetje 100jko D.O.O. – DOM in OGREVANJE je družinsko podjetje, ki smo ga ustanovili z namenom, da vam lahko ponudimo varčen in zdrav način ogrevanja s tem pa pripomoremo k večji ekološki osveščenosti, ter zaščiti okolja.

Vsi naši grelni sistemi so brez izpustov v okolje ter brez škodljivih sevanj.

Naš prodajni program zajema veliko raznovrstnih sistemov električnega ogrevanja.

PONOSNI NA SVOJO BLAGOVNO ZNAMKO VitalLine

Leta 2012 smo ustvarili svojo blagovno znamko VitalLine, pod blagovno znamko se skrivajo sistemi električnega ogrevanja našega evropskega poslovnega proizvajalca, ki po naših željah, navodilih izdela grelne sisteme po najvišji kakovosti.

Izdelki VitalLine-DOM IN OGREVANJE

S svojim prodajnim programom želimo zadovoljiti potrebe še tako zahtevnih strank.

V podjetju DOM IN OGREVANJE vam ponujamo izvedbe na ključ .

  • OGLED NA DOMU, TERENU
  • STROKOVNO SVETOVANJE
  • NAMESTITEV, MONTAŽA

Od konkurenčnih podjetij se razlikujemo, ker nudimo celostno storitev – OD SVETOVANJA DO IZVEDBE.  Montaže izvajajo strokovno usposobljeni, izkušeni monterji, ki svoje delo opravijo strokovno ter hitro.

Hitrost in natančnost sta lastnosti naših monterjev

Zavedamo se kako pomembno je, da prisluhnemo vašim željam ter, da vam lahko z našim znanjem in izkušnjami svetujemo ter, da skupaj izberemo in namestimo najboljši sistem ogrevanja za vaš dom.

Poslanstvo

Naše podjetje trdno temelji na svoji viziji in vrednotah. Od vsakega zaposlenega se pričakuje, da ima pri poslovanju s strankami, sodelavci, partnerji, pogodbeniki in dobavitelji vedno v mislih naslednje vrednote:

Spoštovanje

Do drugih se obnašamo tako, kot bi si želeli, da se drugi obnašajo do nas. Ne dopuščamo nespoštljivega odnosa. Neusmiljenost, brezobzirnost in domišljavost ne sodijo k nam.

Integriteta

S strankami in drugimi kupci imamo odprt, pošten in iskren odnos. Ko rečemo, da bomo nekaj naredili, to tudi naredimo.

Komunikacija

Komuniciranje je naša obveza. Vzamemo si čas za pogovor drug z drugim . . . in za poslušanje. Verjamemo, da je informacija namenjena temu, da se giblje in da informacije premikajo ljudi.

Odličnost

Zadovoljni smo z nič manj kot z najboljšim pri vsem kar počnemo. Še naprej bomo zviševali kriterije za vsakogar. Najboljša zabava za vse nas bo spoznati, kako zelo dobri smo lahko v resnici.

Vizija

Naša vizija je postati največji in najboljši ponudnik in svetovalec varčnega infrardečega ogrevanja v Sloveniji.

Košarica0
There are no products in the cart!
0