fbpx

WIFI SOBNI TERMOSTAT BVF 801

Nova generacija pametnih WIFI termostatov Heato. Novejši, hitrejši, vizualno drugačen,  enostavnejši termostat BVF 801

105,76 z vključenim DDV

Kategorija:

Pametni termostat BVF 801, ki deluje samostojno kot termostat za programsko upravljanje temperature v prostoru, sobi. WIFI termostat BVF 801 je hitro in cenovno ugodno rešitev za upravljanje temperature pri električnih ogrevalnih sistemih.

NOVA GENERACIJA TERMOSTATOV BVF 801 VEČ NE POTREBUJE HEATO BOXA, S SPLETNOM SE POVEŽE NEPOSREDNO NA USMERJEVALNIK. ZATO JE INVESTICIJA ZA PAMETNI TERMOSTAT VELIKO NIŽJA

Predstavljajte si nadzor nad svojim ogrevanjem na dosegu roke, da lahko prilagodite temperaturo v sobi preko pametne naprave.

Kako deluje BVF 801

WIFI Termostati BVF 801 so posodobljena generacija  HEATO 8 IN HEATO 9, ki nudi stabilnost, ekonomsko vrednost in hitrejšo odzivnost. Za razliko od konkurenčnih WIFI termostatov BVF 801 ne zasedejo zmogljivosti na vašem usmerjevalniku in ne potrebujejo posameznega IP naslova v notranjem omrežju. Namesto tega komunicirajo prek radijske frekvence v stavbi ali predstavljajo bolj stabilno možnost kot WIFI povezava med termostati.

Kaj pa, če ni internetne povezave? :

WIFI termostat BVF 801 se samodejno ponovno vzpostavi , naprava se samodejno ponovno poveže.

Termostat ima tudi 7-dnevni časovnik, kar pomeni, da bo vaš grelni sistem imel najboljši izkoristek in ga bo enostavno upravljati. Elegantni dizajn in pametna tehnologija združita, da vam zagotovita vrhunsko razkošje in nadzor nad svojimi potrebami pri ogrevanju, tako v domači kot poslovni uporabi.

KAKO POVEZATI WIFI SOBNI TERMOSTAT S PAMETNO NAPRAVO

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “WIFI SOBNI TERMOSTAT BVF 801”

Vaš email ne bo javno viden. Izpolnite obvezna polja

Košarica0
There are no products in the cart!
0