fbpx

Mnenja strank, naših naročnikov

Z vašimi paneli sem zelo zadovoljen. Montaža je bila po napotkih vašega svetovalca enostavna in hitra. Vaš odnos do strank in odziv je odličen. Vsekakor bom vaše podjetje priporočil tudi drugim in se obrnil na vas.
Erazem Zorenč Oberžan, Ljubljana “NOVO MNENJE”
Kot podjetje ste zelo odzivni, strokovnemu osebju pa se pozna, da ima že kar precej izkušenj. Montažo sem opravil sam, vendar ob predhodnih navodilih strokovnega osebja. IR ogrevanje mi je zelo všeč, tako glede počutja kot tudi stroškovno.
Kristijan Gašperin, Komenda
Stroški ogrevanja so znotraj vnaprej predvidenih meja torej zadovoljivi. Inštalacija, osebje, odnos in vse v zvezi s podjetjem Dom in Ogrevanje je bilo odlično. Najbolj pa smo zadovoljni s samim izdelkom in načinom ogrevanja in je po našem mnenju revolucija ogrevanja (in prihodnost).
Družina Kladnik – Malačič, Koper “NOVO MNENJE”
Zelo prijazen kontakt že po telefonu, pripravljenost ugoditi željam kupca, hiter odziv in ob prevzemu zelo natančna navodila glede uporabe in montaže, ker smo IR panele montirali sami ter dobili tudi pomoč in navodila vašega monterja po telefonu. Želenih panelov v danem trenutku niste imeli na zalogi v dani količini, zaradi ogrevanja pa smo jih potrebovali čim prej in z vaše strani dobili pripravljenost (ponudbo) za isto ceno dobiti močnejše panele. Še enkrat hvala. Same pohvale!
Monika Mejavšek, Rateče “NOVO MNENJE”
Vaše podjetje je vse izpeljalo hitro in profesionalno. IR ogrevanje je super. Končno je v našem stanovanju toplo z dokaj malimi stroški.
Alenka Hanžekovič, Maribor “NOVO MNENJE”
Kot že navedeno smo s strokovnim osebjem, predstavitvijo in montažo zelo zadovoljni, kakor tudi s samim ogrevanjem. Ker je večstanovanjska hiša stara, z visokimi stropovi in brez ustrezne izolacije nam je bil cilj ali bolj ogreti prostore kot prej z električnimi konvektorji ali vsaj delno odpraviti vlago ali celo oboje. Z vlago nismo imeli sreče, pri ogrevanju pa so rezultati večji kot smo pričakovali – torej smo dosegli cilj.
Tamara Viher, Pragersko “NOVO MNENJE”
Zelo zadovoljna s pristopom, prijaznostjo in pripravljenostjo za pomoč.
Dragica Lampreht, Pragersko “NOVO MNENJE”
Najlepše se Vam zahvaljujem za vse koristne informacije in nasvete. Sobica je prijetno topla in IR paneli služijo svojemu namenu.
Maja Krajnc iz Maribora

Že nekaj časa sem se odločala o spremembi ogrevanja pritličnega in neizoliranega stanovanja. Na spletu sem zasledila članek o IR ogrevanju od podjetja DOM IN OGREVANJE in moram priznati, da sem se že skoraj takoj odločila, da je to tisto, o čemer razmišljam. In tudi, ko sem se zanimala pri drugih ponudnikih IR ogrevanja, vedno se je tehtnica nagibala na stran podjetja DOM IN OGREVANJE.

Od oddaje spletnega obrazca za naročilo obiska brezplačnega svetovalca in do danes, ko mi paneli že ogrevajo stanovanje, je minilo zelo malo časa. Odziv je bil zares hiter: obisk svetovalca, ogled monterja pred samo montažo, dobava in montaža panelov. Hitro in strokovno. Lahko samo rečem, da sem izredno zadovoljna in vsakomur, ki se bo zanimal glede IR ogrevanja, bom podjetje DOM IN OGREVANJE toplo priporočila.

Za samo primerjavo stroškov ogrevanja med prejšnjim načinom (PANTERM - centralno ogrevanje na električno energijo) in IR ogrevanjem,  bom morala počakati, da mine letošnja kurilna sezona. Eno pa vem zagotovo, tudi če stroški ne bodo bistveno nižji, bo pa stanovanje zares toplo. Kar je bil tudi moj cilj. ZA SOLIDNO CENO TOPLO STANOVANJE ČEZ CEL DAN. To so bile moje sanje, in vi (DOM IN OGREVANJE) ste mi jih uspeli dosanjati.

Mirjam Tepina iz Tržiča “NOVO MNENJE”

Z Vašim podjetjem in vašo ekipo monterjev sem bil izredno zadovoljen. Korekten odnos, držanje dogovora, 'estetska' montaža, res vse tako, kot ste obljubili in kot smo se dogovorili.
Vsakemu, ki se bo zanimal za IR panelno ogrevanje bom z veseljem posredoval vaše podatke.

Mare Dolenšek iz Kranja “NOVO MNENJE”

Kako ne bi bila z vašim svetovanjem in montažo zadovoljna, saj ste me  pravzaprav kar malce presenetili z vašo prijaznostjo. Mislim namreč, da ste si vzeli čas zame, mi razložili vse opcije, odgovorili na vsa moja vprašanja... Všeč mi je bilo tudi, ker niste bili vsiljivi in me prepričevali do onemoglosti, ampak ste mi dali čas za premislek, mi poslali panel za brezplačno testiranje,... mislim res pošteno. Všeč mi je bila tudi vaša ažurnost s ponudbami.

Glede same montaže pa več kot zadovoljna. Vaši monterji res obvladajo svoj posel in ko sem jih gledala pri delu sem bila prav pomirjena, saj sem vedela, da bo montaža speljana tako kot se šika. Resnično se je zelo malo "štemalo" in stene so ostale tako rekoč nedotaknjene. Hvala podjetju DOM in OGREVANJE.

Jelka Krošelj iz Šmarje Sap “NOVO MNENJE”

Smo mlada družinica, katera si je svoj dom ustvarila pred 5-imi leti.  Seveda smo morali razmišljati tudi o ogrevanju. Zelo nam je žal, da že takrat nismo pomislili da bi ogrevali naš dom z IR paneli. Prvotno smo namestili toplotno črpalko in konvektorje. Sama toplota talnega gretja je zadovoljiva, kar se pa tiče konvektorjev pa za nas predstavlja samo strošek. Ker se ob burji naše stanovanje dovolj ne ogreje smo  morali poiskati še dodatno obliko ogrevanja sob in kopalnic. Hvala spletu, kjer smo izvedeli nekaj več o IR panelih.

S podjetjem ''DOMinOGREVANJE'' smo bili zelo zadovoljni že iz samega začetka, …iskreno morem povedati, da je že prvi obisk in sama predstavitev infrardečega ogrevanja s strani podjetja DOMinOGREVANJE pri nas bila odločilnega pomena za naš nakup. Glede nato,da smo zelo zadovoljni s tem načinom ogrevanja in ob koncu zime so nas IR paneli lepo greli bi prosila še za novo ponudbo za ogrevanje dodatne otroške sobe

Jasna Babič iz Kopra “NOVO MNENJE”

Smo iz Ljubljane, kjer imamo stanovanjsko hišo s tremi gospodinjstvi in že nekaj časa smo se doma pogovarjali o prenovi centalnega ogrevanja. Pred nekaj leti smo na sejmu dom in bivanje  prvič  spoznali IR panele in njihovo delovanje. Vendar je bila to za Slovenijo precej nova alternativa ogrevanja.
Na to smo malo pozabili, zato tudi raziskovali nismo veliko. V zadnjem času  je postalo centralno ogrevanje na kurilno olje precej velik strošek, pa še nezanesljivo  glede dobave, nabavne cene. ....,  Vsaka druga možnost ogrevanja je zelo velika investicija. Zato smo pomislili na IR panele in naredili poizvedovanje  glede ponudnikov, in mnenja strank, ki so bila  pozitivna.

Rezultat je bil, da smo se za ogrevanje odločili z IR paneli podjetja Dom in ogrevanje. Vse je potekalo zelo hitro in strokovno, takoj se je zastopnik odzval na naš  mail, in ob dogovorjenem času  nam je že razlagal na preprost a strokoven način vse o panelih.

Kar se tiče montaže je bila hitra in strokovna, vrednost investicije 5.500 EUR. Letošnje poletje se je začelo precej pozno in to s hladnimi dnevi a v naš dom vedno posije sonce tudi ko zunaj dežuje in so temperature nizke.

Mi vsi smo zelo zadovoljni, glede stroškov pa mnenja še ne moremo podati, ker  se občasno grejemo le nekaj dni. Pa še to: v kopalnici si z IR ogrevanjem ustvarimo domačo IR savno in uživamo v domačem okolju. Vendar smo prepričani da glede stroškov ne bomo razočarani, da se bodo gibali v okvirih  njihovega izračuna, kar za nas pomeni, da se bodo zmanjšali za polovico."
Boris Bračič iz Maribora
"Zahvaljujem se vam za izredno korektno ponudbo,odlično opravljeno montažo in končno predstavitev delovanja IR panelov. Ker je zunaj malo zahladilo smo nekaj panelov vklopili in smo z ogrevanjem zelo zadovoljni. Upam, da bo tako tudi pozimi,predvsem,da bo strošek elektrike nižji kot strošek kurilnega olja. V želji, da se še čim več strank odloči za vašo korektno ponudbo vas lepo pozdravljam."
Ksenija Tepina iz Kranja
Zima nam še kar kaže zobe in otroci so s IR paneli zelo zadovoljni. Toplota je res prijetna predvsem pa jim je všeč. da so sami svoj gospodar glede termostata :)) in prilagajajo toploto tako kot jim paše. Kakšen bo račun za elektriko od tega bo pa odvisno moje razpoloženje :). Ajda pravi: "Še nikoli nisem imela tako toplo v moji sobi!"

Paneli so za enkrat dosegli vsa naša pričakovanja in z vašim podjetjem smo zelo zadovoljni saj ste nam pomagali pri odločitvi za katere panele naj se odločimo. Mislim, da smo se prav odločili za IR panele Vitalheizung. Vaše podjetje je povsem zadovoljilo naša pričakovanja saj ste nam konkurenčno svetovali, montaža je potekala strokovno in brez težav. Hvala  za sodelovanje in  če se bomo v prihodnosti odločili za razširitev panelov tudi v druge prostore prtličja ste seveda vi prvi na vrsti.
Prav lep pozdrav iz zasnežene Gorenjske!

Stanka Koželj iz Ljubljane
Kot zadovoljna uporabnica IR panelov podjetja DOM in OGREVANJE, lahko kratko in jedrnato povem, da je moje življenje od kar uporabljam IR panele enostavno, ekonomično, učinkovito in predvsem mi je prijetno toplo. Kot novopečeno mamico pa me še posebej navdušuje učinkovitost "sončeve" toplote, s pomočjo katere mi uspe posušiti goro perila, ki jo v družino prinesel nov član.
Ana Bakič iz Maribora
Z grelnimi ploščami SUNJOY sem izredno zadovoljen, ker 100% izpolnjujejo moja pričakovanja. Zelo sem zadovoljen tudi z osebami iz vodstva podjetja DOM in OGREVANJE, za prijaznost in strokovnost pri svetovanju glede izbire ogrevanja.
Rado Beržan iz Kopra
Morem priznati, da je vaša grelna plošča SUNJOY presegla moja pričakovanja. Ker imam veliko hišo, jo uporabljam v prehodnem obdobju, da še ni potrebno vklopit centralnega ogrevanja. Z Sunjoy ploščo se prijetno ogreje, posamezni prostor, brez neprijetnih vonjav, pa še lepo izgleda. Prav gotovo pa bo tudi prihranek precejšnen. Hvala vam, da ste me prepričali. Tako bo tudi naš zrak čistejši in toplota je res enakomerno  izkoriščena.
Jakob Kaučič iz Maribora
Z IR ogrevanjem sva izredno zadovoljna. Najprej sva IR ogrevanje predvidela le kot dopolnilno ogrevanje, sedaj ko ga uporabljava že nekaj mesecev, pa sva se zaradi funkcionalnosti, učinkovitosti in lepega izgleda odločila, da bo IR ogrevanje najino glavno ogrevanje hiše. Zaradi izredno hitre odzivnosti, prijaznosti in kakovostnega opravljanega delo bova tudi nadgradnjo IR ogrevanja zaupala podjetju DOM in OGREVANJE.
Jožica in Marko Malec iz Kranja
Po nekaj dneh ogrevanja z grelnimi ploščami se počasi navajam na nov tip toplote, ki prihaja s stropa. Res imaš obutek, da te ogreva sonce. Všeč mi je tudi, da se lahko v vsakem prostoru nastavi temperaturo po potrebah. V dnevni sobi, torej v prostoru, kjer se nahajava največ, imam nastavljeno 21°C in je prijetno toplo, v ostalih prostorih pa 20°C. Malo sicer še pogrešam toploto radiatorja, kamor sem lahko dajala sušit mokre rokavice in čevlje, ampak ni sile.  Trenutno še redno spremljam porabo električne energije in ta je od 16 do 26 kW/dan (odvisno od tega koliko sva doma in od ostalih gospodinjskih aktivnosti). Zahvaljujem se Vam za prijazen pristop, prav tako Vašim sodelavcem monterjem, ki sta delo izvedla profesionalno
Vesna Lokar iz Ljubljane
Z vašim ogrevanjem sem zadovoljen zaradi naslednjih lastnosti:
  • majhna poraba,
  • prijetna toplota in
  • natančna regulacija temperature.
Pohvaliti morem tudi enostavno rokovanje s termostatom. Hvala podjetje DOM in OGREVANJE.
Vladimir Perušek iz Dolenje vasi

Ja, sedaj sem že uporabnik ogrevanja z IR paneli, to je od 30.10.2012, tako da že lahko podam svoje mnenje.
Ogrevanje z IR paneli priporočam vsem tistim, ki se želijo zjutraj zbujati v ogretem stanovanju, prihajati v ogreto stanovanje, pa za-to ni potrebne nobene fizične dejavnosti. Z nastavitvijo časa in stopinj (C) ogrevanja po dnevih, ki se enkrat  opravi na termostatih, vse druge fizične dejavnosti odpadejo v celi kurilni sezoni.

Enkratno je tudi to, da se poleg nastavitve temperature ogrevanja (zgornja), lahko nastavi tudi spodnja - vzdrževalna temperatura v prostoru. Idealno za ljudi, ki stanovanje uporabljajo bolj za spanje – počitek kot pa za bivanje. Živim v hiši (10 x 11 m), v spodnji etaži dva lastnika, zgornja etaža je moja. Hiša ima letnico izgradnje (obnove) 2005. Centralno kurjavo imamo urejeno po vseh evropskih standardih na plin z enim plinskim kotlom,.  Z montažo – uporabo panelov, plina več ne uporabljam. Prižiganje in ugašanje plinskega kotla, ki se nahaja na hodniku spodnje etaže, tako postane prava »mora«.

Martin Škufca iz Kočevja
Moram vam priznati, da sem z vašimi grelnimi ploščami zelo zadovoljen, prav tako z vašo odzivnostjo. Seveda se vam zahvaljujem tudi za lepo majico. Ni kaj zelo lepo od vas. Želim vam zelo veliko uspehov pa seveda zdravja.
Boris Bizjak iz Ljubljane
Glede na to, da naju je v prvi fazi letos samo kot informativno zanimala investicija glede IR panelov, saj sva razmišljala, da bova poiskala naslednjo kurilno sezono drugi vir ogrevanja - sedaj pa lahko že uživava, ko se grejeva z IR paneli. Nama pa je žal, da se nisva že sredi poletja odločila za IR panele. Z odzivnostjo, svetovanjem in montažo več kot zadovoljna. Če bi morala oceniti od 1 do 5 bi bila 6.
Danica Žavčer iz Ožbalta ob Dravi
Ujemite svoj košček sonca za zdrav in prijazno topel dom z grelnimi ploščami Sunjoy. In denarnica vam bo hvaležna! Saj pri podjetju DOM in OGREVANJE znajo prisluhniti stranki, da dosežejo najboljšo skupno točko - to je cena. Podjetje, ki je vredno zaupanja in je lahko vzor vsem ostalim.
Tomaž Rejc iz Spodnje Idrije
Infra rdeče ogrevanje je z eno besedo SUPER. Končno me ne zebe več! Delovanje panelov je občutiti izredno hitro. Veliko prej je v prostoru prijetno kot s klasičnim ogrevanjem (radiatorji) ali s klimo. Paneli montirani na strop so nemoteči. Ko bom odstranila radiatorje bom prostim stenam lahko spremenila njihovo funkcijo-prostor bo lahko bolje izkoriščen in uporabnejši. Zelo sem bila zadovoljna tudi s hitrostjo odziva na povpraševanje in s profesionalnostjo montaže podjetja DOM  in OGREVANJE. Vsem, ki se odločajo za ogrevanje, ta način toplo priporočam.
Jana Crnošija iz Izole

Dolga pot do hitrega nakupa IR panelov Sunjoy.
Prijetna zimska nedelja, leto 2010. Z ženo Barbaro sediva v prijetnem ambientu okrepčevalnice Stan in pijeva kavo. V roke vzameva revijo Dom in jo ob pogovoru listava. V oči nama pade prispevek o IR panelih. Za naju čisto nova, nepoznana zadeva. Zanimiv nama je bil podatek o prihranku energije, terapevtski učinek in investicija po korakih. Dokaj navdušena, skleneva da zadevo za naslednjo kurilno sezono podrobneje raziščeva. Ogrevali smo se namreč na kurilno olje in ta strošek je po najinem mnenju previsok.
Žal sva skozi naslednje leto pozabila na najin pogovor in dogovor.
Letos pa sva se zopet spomnila na to ogrevanje, nisva pa več vedela kako se zadeva imenuje ter kdo in kaj jih ima. Spraševala sva prijatelje in znance. Odgovora nisva dobila. Zakopala sva se na internet (saj Google vse ve) in našla. Podjetje »DOM in OGREVANJE«.
Oddal sem povpraševanje za ogrevanje treh prostorov.
Že v najkrajšem času sem dobil odgovor.

  • dve ponudbi in sicer za panele dveh proizvajalcev, dveh različnih karakteristik in seveda dveh cenovnih razredov
  • izračun velikosti panelov ter izračun porabe le teh mesečno
  • kompletno z vsemi tehničnimi karakteristikami
  • možnost brezplačnega testiranja panela na domu
  • obisk svetovalca na domu

Po obisku prijaznega strokovnjaka-svetovalca sva na testiranje vzela en panel.
Na koncu sva jih kupila pet (zaenkrat).

Ker se je jesen letos z lepim in toplejšim vremenom podaljšala in se prava kurilna sezona še ni začela, bom dejansko stanje (kako in koliko ogrejejo, koliko energije bom porabil za ogrevanje), videl na koncu kurilne sezone. Zaenkrat občutimo prijetno toploto, ki spominja na sonce, v sakem prostoru namensko regulirano, do stopinje natančno. Občutek imam, da se mi tudi alergija ki jo imam, ne pojavlja več tolikokrat.

Z nakupom panelov Sunjoy smo zadovoljni. Zadovoljni smo tudi z osebjem iz podjetja Dom in Ogrevanje za njihovo hitro, strokovno in kakovostno pomoč pri odločitvi, nakupu in montaži IR panelov."

družina Primožič iz Medvod
Preprosto rečeno: tako kot more biti. Hvala podjetju DOM in OGREVANJU.
Kristjan Božič iz Idrije
December 2012 je bil prav poseben čas, čas sprememb in presenečenj na različnih področjih življenja. V začetku meseca je prišla ideja, da ne bom več ogrevala s kurilnim oljem, 12. 12. 2012 je padla odločitev o nakupu IR grelnih plošč SUNJOY. 21. 12. 2012 je bilo končano montiranje in istega dne smo tudi zaprli vse radiatorje. Na tem mestu se podjetju Dom in Ogrevanje zahvaljujem za božično darilo - brezplačno montiranje, hkrati pa hvala za prijazen in korekten odnos v času dogovarjanja in v času montiranja. Po dobrih 2 tednih ogrevanja na novi način lahko rečem samo, da sem zelo zadovoljna, zrak je čist, ni več prašnih delcev v zraku, IR žarki vplivajo na razpoloženje, preženejo zimsko depresivnost. Temperaturo si v vsakem prostoru nastavite po svojih potrebah in željah in jo s klikom na termostat tudi kadarkoli spremenite. Če ste pred odločitvijo o nakupu IR ogrevanja, sem pripravljena ponuditi ogled in razgovor na mojem domu. Moja tel. številka je na sedežu podjetja Dom in Ogrevanje.
Jožica Slivnik iz Cirkovc
Košarica0
There are no products in the cart!
0