fbpx

Grelna folija HD-G

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

HD-G grelna folija oddaja infrardečo toploto. Struktura grelne folije je izdelan iz “carbon-h HD ” grafita v obliki mreže, kar omogoča enakomerno porazdelitev toplote čez celotno grelno folijo, potencialno pa se toplota enakomerno prenese na talno oblogo. Toplotna grelna folija je izdelana iz visokokakovostnih večplastnih PET komponent » multi-layer HD « , zaradi tega ima folija nadpovprečno življenjsko dobo.

SESTAVA GRELNE FOLIJE HD-G in NAČIN DELOVANJA

Srebrna plast oziroma tehnologija » silver ladder HD » zagotovi pravilno delovanje grelne folije in varno ter kvalitetno priključitev na električno omrežje.

Zaradi grafitne matrice grelna folija zagotavlja nežen, naraven in prijeten občutek toplote. folija HD-G je namenjena za talno gretje, namestitev neposredno pod suho montažnimi talnimi oblogami: Laminat, vinil… Predvsem pa je namenjena za stropno in stensko ogrevanje .

Grelni film iz serija HD-G je opremljen s sistemom rezanja » safe cut HD « , ki poenostavi sistem rezanja grelne folije. Grelni film se lahko reže na vsakih 12,5 cm. Mesto kjer se folija lahko reže je jasno označen s pikčastimi črtami. Grelna folija se lahko reže s škarjami.

DEBELINA GRELNE FOLIJE HD-G JE 0,338mm

 

UPORABA GRELNE FOLIJE HD-G

1. Talno ogrevanje:
• Pod suho montažnimi talnimi oblogami ( Laminat, vinil, linolej)
• Namesti se lahko v estrih.
• Pod plavajočimi deskami
2. Stensko ogrevanje:
• Pod suho montažnim sistemom mavčnih plošč
• Pod ogledalom
3. Stropno ogrevanje:
• Pod suho montažnim sistemom mavčnih plošč

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Grelna folija HD-G”

Vaš email ne bo javno viden. Izpolnite obvezna polja

Košarica0
There are no products in the cart!
0