fbpx
Veleprodaja električnega ogrevanja vam ponuja veliko izbiro različnega grelnega materiala in ostale dodatne opreme.

Zelo smo veseli, da smo postali uradni licencirani zastopnik za veliko uspešnih in uveljavljenih, kakovostnih proizvajalcev iz različnih panog, ker v našem podjetju izvajamo tudi montaže smo prepričani v kvaliteto artiklov, zato je veleprodaja električnega ogrevanja toliko ljubša saj imamo veliko izkušenj za celovito svetovanje pri prodaji in montaži. Predstavili vam bomo predvsem asortiment električnega ogrevanja in opremo, ki spada zraven.

Tale članek je namenjen vsem podjetnikom, obrtnikom in trgovcem, ki bi želeli razširiti svoj prodajni program ali ponudbo storitve, mogoče pa le pridobiti boljše nakupne pogoje.

veleprodaja elektricnega ogrevanja

Naš asortiment električnega ogrevanja zajema glavne produkte, kot so :

IR PANELI (IR ogrevanje)

• GRELNA MREŽA (električno talno ogrevanje)

GRELNA FOLIJA (električno talno in stropno ter stensko ogrevanje)

TERMOSTATI (regulacija toplote)

Za vse električarje, keramičarje in izdelovalce suhomontažne gradnje ter gradbenike

Ponudimo vam lahko cenovno dostopni material električnega ogrevanja, ki ga lahko vključite v svojo storitveno ponudbo, s tem razširite izbiro in se izognete konkurenci. Obsežno ponudba kakovostnih izdelkov dopolnijo širok nabor storitev. Bistvo lahko oplemenitite vaše delo, kot je v primeru keramičarjev kjer je v fazi polaganja keramike treba položiti tudi grelno mrežo, ki se namesti direktno pod keramiko v lepilo.

V primeru sodelovanja vam zagotovimo tehnično podporo in pomoč pri vsakem projektu, tudi pri izračunu.

Za vse trgovce, ki želite razširiti prodajni program

Redno posodabljanje prodajnega programa je ključ, do večje prodaje in pridobitev novih kupcev. Razširjen prodajni program pomeni prednost pred konkurenco. Spletna trgovina za B2B prodajo električnega ogrevanja vam prinaša pregleden in uporaben prodajni vmesnik, prav tako je na spletni trgovini električne ogrevanja poskrbljeno za dostop do

• tehničnih podatkov,

• reklamnega materiala,

• fotografij in video vsebin.

Postopek registracije za veleprodajno spletno trgovino

Registracija na B2B spletno trgovino električnega ogrevanja lahko opravite preko spletnega obrazca, elektronskega naslova, lahko pa nas tudi pokličete in uredili vam bomo dostop do svojih artiklov.

Ob registraciji vam naredimo individualen profil, s katerim lahko dostopate do vseh vsebin in artiklov. Zraven spletne veleprodaje oskrbujemo podjetja in končne kupce tudi po drugih prodajnih kanalih.

• sestanek ter prevzem blaga na sedežu firme ali našem poslovnem prostoru,

• Osebna dostava na vaš naslov z našo dostavno službo,

• Prevoz blaga lahko uredite tudi sami v lastni režiji,

V primeru dodatnih vprašanj vam z veseljem priskočimo na pomoč in odgovorimo na vsa vaša vprašanja, zato se lahko obrnete na našo kontaktno št. 041 558 612 ali 041 219 074.

Košarica0
There are no products in the cart!
0