fbpx

Alu grelna folija se lahko polaga brez dviga nivoja tal. Enostavno vgradnjo električnega talnega ogrevanja za laminatne obloge, lesene parkete, vinilne in druge plavajoče obloge. Preberite več o uporabi najnovejše tehnologije ogrevalnih preprog za izvajanje neodvisnega in udobnega ogrevanja.

alu grelna folija

Hitra in enostavna namestitev ogrevanja na vse suhomotažne talne obloge

Alu grelna folija je namenjena za primarno in dodatno ogrevanje, namesti se lahko ob menjavi talnih oblog.Za namestitev ne potrebujete strokovnega znanja ali specialnega orodja. Alu grelna folija je narejena tako, da se enostavno le prikljiči na električno omrežje, termostat. Grelna folija je prevlečena z aluminijasto prevleko, ki zagotavlja toplotno prevodnost zaradi tega je občutek toplote enakomernejši. Alu grelna folija je namenjena za ogrevanje laminata, vinila, parketa

Dvoslojna tehnologija – inovativna grelna preproga

1.  Spodnja plast aluminija z ogljikovo teksturo preprečuje izgubo toplote, odboj sevalne toplote, poleg tega pa nudi mehansko zaščito.

2. Zgornja plast ima še pomembnejšo nalogo. Omogoča toplotno prevodnost med kabli, mehansko zaščito pred poškodbami, omogoča pa tudi ozemljitev in zaščito celotne površine za doseganje varnega delovanja.

aluminijasta grelna folija
l pro series

230V
Standardna napajalna napetost

3,0mm
Debelina

50cm
Širina

Pripravljeni za namestitev
Velikosti od 2 do 12m 2

Izdelki iz prodajnega programa BVF L-PRO niso primerni za ogrevanje talnih ploščic, keramike in drugih talnih oblog, se lepijo. Površina aluminijaste teksture ni primerna za nanašanje nobenega lepila (lepilo za ploščice, talni estrih). Za talno ogrevanje keramike je primerna grelna mreža iz družine izdelkov BVF H-MAT .

Grelna mreža BVF L-PRO Series 100 je tovarniško pripravljena za kvadrature 2-12m 2 . Sistem talnega ogrevanja je pripravljen za takojšnjo namestitev in uporabo. Grelna mreža L-PRO Series 100 se enostavno poveže na električno omrežje samo na eni strani in ne zahteva obojestranskega priklopa.

Če površina prostora presega 12 m 2 , je treba namestiti in povezati več kot eno grelno folijo L-PRO BVF L-PRO Series 100

Košarica0
There are no products in the cart!
0