fbpx

IR panel Vital Line

(1 mnenje stranke)

219,48353,68 z vključenim DDV

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

IR panel Vital Line je elegantne gladke izdelave iz kvalitetnih materialov, brez robov in plastičnih delov. Sprednja stran IR panela je snežno bele barve. Infrardeči panel Vital Line je iz pocinkane pločevine in je prašno barvan . IR grelni paneli Vital Line so izdelani v EU .

ZARADI KVALITETNIH MATERIALOV IN SKRBNE IZDELAVE SO IR PANELI IZ DRUŽINE VITAL LINE PRAKTIČNO NEUNIČLJIVI IR PANELI Z 10 LETNO TOVARNIŠKO GARANCIJO

IR PANEL ZA OGREVANJE VSEH VRST PROSTOROV

-IR PANELI ZA OGREVANJE STANOVANJA, BIVALNIH PROSTOROV, VIKENDOV

-INFRARDEČI GRELNI PANELI ZA OGREVANJE KONTEJNERJEV, PREMIČNIH OBJEKTOV

-OGREVANJE POSLOVNIH OBJEKTOV Z IR PANELI

Infrardeči grelni paneli VITAL LINE so snežno bele barve, površina grelnega panela je gladka, zaradi tega se odlično ujemajo z vsemi vrstami notranje opreme, ker je montaža v veliki večini stropna delujejo v prostoru kot dekorativen element. Možna je namestitev tudi na steno.

IR paneli Vital Line so različne moči in velikostni. Narejeni so v EU in so sestavljeni samo z Evropskimi sestavnimi elementi .

 

INFRARDEČI GRELNI PANELI VITAL LINE ODDAJAJO TOPLOTO V OBLIKI INFRARDEČEGA VALOVANJA, KI SE ENAKOMERNO ŠIRI PO PROSTORU, S TEM DOSEŽE PREDMETE IN STENE.

 

Pri nakupu infrardečih panelov Vital line dobite izdelek najvišje kakovosti na najvišji tehnološki ravni.

Izdelki blagovne znamke Vital Line so izdelani v skladu z vsemi kakovostnimi in varnostnimi standardi in se ponašajo z vzdržljivostjo do več desetletij brezhibnega delovanja z 10 letno TOVARNIŠKO garancijo.

Pri izdelavi se upoštevajo vsi najstrožji kriteriji. IR grelni paneli Vital Line imajo certifikat kakovosti in varnosti TÜV, kar pomeni, da ste lahko prepričani, da kupite izdelek najvišje kakovosti.

Dom in ogrevanje ter Vital line pomeni kakovost, zanesljivost in trajnost.

IR PANEL VITAL LINE IN LASTNOSTI

Zelo pomembno merilo za določanje kvalitete je tudi debelina infrardečega panela, ki je 3 cm s tem se dokazuje, da je konstrukcija infrardečega panela Vital Line trdna in stabilna. Zraven tega je v IR grelnem panelu tudi tudi izolacijska plast, ki preprečuje uhajanje toplote na hrbtno stran IR panela Vital Lin, vsa infrardeča toplota je usmerjena na sprednji del panela (hrbet ostane mlačen)

Bodite pozorni na težo naših IR PANELOV Vital Line, kar dokazuje visoko kakovost!

 

Sestava IR panela Vital Line

sestava IR panela

 

1 mnenje za IR panel Vital Line

  1. Danilo

    IR panel je kvalitetne izdelave!

Podaj mnenje

Vaš email ne bo javno viden. Izpolnite obvezna polja

Košarica0
There are no products in the cart!
0