fbpx
Izolacija ISOLINE je namenjena za izolacijo vseh vrst talnih površin. Na izolacijo se lahko položi talno ogrevanje, uporabna je za klasični vodni sistem talnega gretja ali pa za električni sistem talnega ogrevanja...

Ultra lahka in tanka toplotna izolacija za električno talno gretje, kot tudi za navadni vodni sistem talnega gretja. Izolacija ISOLINE je debela le 5mm in je sestavljena iz dveh plasti aluminija ter plastjo polietilenske pene napolnjeno z zračnimi mehurčki. Uporaba toplotne izolacije ISOLINE je več namenska, tokrat vam bomo predstavili izolacijo ISOLINE v primeru izolacije talnih površin v souporabi s talnim ogrevanjem.

KAKO DELUJE IZOLACIJA ISOLINE ZA TALNO GRETJE

Spodnja in zgornja plast izolacije je iz aluminija, ki dodatno odbija toploto nazaj v prostor. V sredini pa je polietilenska pena napolnjena z zrakom, ki preprečuje izgubo toplote , predvsem preprečuje kontaktni prenos toplote, kar se je posebej pomembno pri talnem ogrevanju, da toplota, ki jo odda grelna mreža ali grelna folija ne pobegne v tlak . Izolacija ISOLINE, ki je namenjena tudi električnemu talnemu gretju ima enako toplotno prevodnost kot 10 cm stiropor. Izolacija deluje para zaporno in ne prepušča vlage.

TOPLOTNA PREVODNOST (NBN B62-201) 0,034 W / mK

KJE SE LAHKO UPORABLJA ISOLINE IZOLACIJA ZA TALNO GRETJE ?

ISOLINE Izolacija je uporabna za klasične sisteme vodnega talnega ogrevanja, prav tako tudi za električno talno ogrevanje (grelna mreža, grelna folija)

  • Izolacija za talno gretje se lahko uporabi oz. položi dodatno pod grelno telo (vodni sistem ali električno grelno mrežo) pred estrihom na stirodur (XPS).
  • Talna izolacija ISOLIN se lahko uporabi v primeru suho montažne uporabe električnega talnega ogrevanja, ko uporabimo električno grelno folijo in talno izolacijo položimo pod grelno telo ( grelno mrežo ). Tako izolacija za tla ISOLINE deluje kot dober izolator in ublaži neravnine
toplotna izolacija tal toplotna izolacija stene

PAKIRANJE IN NAČIN POLAGANJA IZOLACIJE ZA TLA

ISOLINE izolacija je pakirana v roli, ki je široka 1,2m. Na roli je 45 tekočih metrov izolacije. Reže se lahko s škarjami ali s tapetnim nožem. Izolacija se lahko pritrjuje s posebnim aluminijastim trakom. Zaradi svoje sestave pri rezanju in polaganju ne nastaja prah zato ne draži dihal in oči.

termoizolacija isoline
Košarica0
There are no products in the cart!
0