fbpx
Zakaj je dobro izbrati certificirane IR panele? Kaj pomeni, če imajo infrardeči paneli TUV certifikat? VitalLine IR paneli imajo TUV certifikat...

Pri izbiri IR panelov je smiselno, da izberete le preverjene IR panele saj želimo da je naprava bila pravilno preverjena in potrjena kakovost. To funkcijo izpolnjuje certifikat TÜV, ki ga dobijo izdelki, ki ustrezajo določenim standardom kakovosti in varnosti. Po mnenju ankete med potrošniki je certificiranje izdelkov pomemben element, na katerega so pozorni. Pri grelnih napravah, kot so IR paneli je potrdilo pomembno, ker gre za naprave, ki bi morale dolgo in zanesljivo služiti ne da bi ogrožale uporabnika.
Kaj je vredno vedeti o samem certifikatu? Veliko stvari o kvaliteti in porabi grelnih panelov piše na raznih člankih in objavah ter IR paneli forum-ih.

Kaj je TÜV certifikat?

Certifikat podeljuje podjetje TÜV Rheinland – enota, ki se ukvarja s strokovnim testiranjem izdelkov v smislu izpolnjevanja določenih standardov. Deluje v različnih panogah, vključno z industrijo, avtomobilizmom in medicino. Gre za ustanovo z dolgo tradicijo, ki je bila ustanovljena v 19. stoletju.

IR paneli VitalLine zakaj jih je vredno izbrati

Bodite pozorni na to ali imajo IR paneli potrdilo TÜV. Vredno je ugotoviti, na podlagi česa je bilo to potrdilo podeljeno proizvajalcu. Nekatera podjetja ga prejmejo samo za namene dokumentacije – v tem primeru potrdilo pomeni le, da je dokumentacija popolna.
Po drugi strani pa certifikat, ki dejansko dokazuje kakovost in varnost izdelka ter, da je bil ustvarjen v določeni državi, prejmejo le nekatera podjetja tako kot to dokazuje naša blagovna znamka VitalLine. IR paneli so certificirani po obiskih uslužbencev TÜV Rheinland, ki so pregledali celoten proizvodni postopek. Zahvaljujoč temu je kupec lahko prepričan, da so plošče tega podjetja dejansko nastale po predpisih in ustrezajo evropskim standardom. Ali je določeno podjetje dejansko prejelo certifikat, je mogoče preveriti, z vnosom številke potrdila (55076) na www.certipedia.com. Vredno je izbrati certificirane grelne plošče, saj je to edino zagotovilo za dolgo letno varno delovanje in uporabo. Zato je pomembno, da ogrevalne sisteme pred nakupom čim bolj temeljito preverimo. Naprave, ki so uspešno prestale pregled, pridobijo zagotovilo, da je njihovo kakovost in varnost potrdila neodvisna institucija.

TUV CERTIFIKAT 1
Košarica0
There are no products in the cart!
0