fbpx

Razne montaže

Fotografije različnih montaž IR panelov

Veliko uspešno končanih projektov je za nami zato je prav, da z vami delimo le kanček fotografij,  projektov. Vsaki novi projekt nam prinese izkušnje, kaj novega. Fotografije naredijo naši monterji na terenu zato so nekatere fotografije slabše kvalitete 🙂 “Saj so pa monterji in ne fotografi, ane? ”

Vsak projekt je izpeljan srčno in z mislijo “naredimo, kot, da bi naredili sebi

IR paneli se morajo namestiti na pravilna mesta, da dobro opravljajo funkcijo ogrevanja v prostoru , treba je upoštevati tudi želje vas naročnikov , da lahko pridemo do uspešno zaključenih projektov . Seveda je pri nameščanju grelnih panelov treba upoštevati na VARNOST in ravno varnost je tisto preko katere stvari ne gremo 🙂

Fotografije naravnost iz terena naših monterjev

FOTOGRAFIJE SO NARAVNOST IZ TERENA, NAREDILI SO JIH NAŠI MONTERJI, KI PA NISO PO NOBENIH FOTOGRAFSKIH STANDARDIH ZATO PROSIMO ZA RAZUMEVANJE.

Nekatere montaže IR panelov so izvedene nadometno, nekatere podometno. Vse je odvisno od dogovora s stranko ter pogojev za izvedbo montaže.

Center varne vožnje

Center varne vožnje Murska Sobota

IR ogrevanje poslovnih prostorov z IR paneli Vital Line

Waldorfska šola

Modra delavnica

Center tehniškega in naravoslovnega raziskovanja in ustvarjanja

SNG Maribor

Montaža Lesnina d.o.o.

Zaupalo nam je podjetje Lesnina d.o.o.

Iz meseca v mesec se na nas obrača vedno več strank, ki verjamejo v naše delo ter poštenost in nam tako v vedno večjem obsegu zaupajo. Za veliko jih lahko rečemo, da jih je podjetje pridobilo ravno iz priporočil naših zadovoljnih strank, zaradi teh vrlin podjetja:

  • z dobrim svetovanjem,
  • hitrim odzivnim časom na povpraševanje,
  • konkurenčnimi cenami,
  • z največjo ponudbo IR panelov v Sloveniji,
  • s posluhom za stranko,
  • izobraženim kadrom,
  • s kakovostnim servisom,
  • s profesionalnimi monterji,

Ne le, da nam zaupajo posamezniki, zaupajo nam tudi velika podjetja. Med zadnje pravkar zaključene večje projekte se uvršča tudi podjetje Lesnina d.o.o., ki je zaupala izvedbo spremembe ogrevanja svojih poslovnih prostorov prav našemu podjetju.

Lesnina d.o.o. je podjetje, ki ga že 60 let pozna vsak slovenski kupec. In kot pravijo jih je prav njihovo znanje, izkušnje in upoštevanje skupnega poslanstva podjetja pripeljalo na mesto vodilnega v njihovi panogi, saj zavzemajo več kot 30 odstotni delež na slovenskem trgu. In prav Lesnina se uvršča med 10 najuspešnejših poslovnih skupin v Sloveniji.

Le pred nekaj dnevi končan projekt želimo deliti tudi z vami in vam predstaviti v par slikah kako izgleda sedaj poslovni prostor Lesnine v velikosti 200m2, ki se od danes naprej ogreva z našimi IR paneli Vitalline.

Kljub naporni montaži, ki je trajala 24 ur smo na koncu bili resnično zadovoljni tako z vizualnim izgledom kot tudi s hitrim ogrevanjem omenjenega poslovnega prostora. Tako se je naš trud in energija, ki jo vlagamo vsi zaposleni podjetja DOM in OGREVANJE pričela obrestovati.

Košarica0
There are no products in the cart!
0