fbpx

Erazem Zorenč Oberžan, Ljubljana “NOVO MNENJE”

Z vašimi paneli sem zelo zadovoljen. Montaža je bila po napotkih vašega svetovalca enostavna in hitra. Vaš odnos do strank in odziv je odličen. Vsekakor bom vaše podjetje priporočil tudi drugim in se obrnil na vas.

Kristijan Gašperin, Komenda

Kot podjetje ste zelo odzivni, strokovnemu osebju pa se pozna, da ima že kar precej izkušenj. Montažo sem opravil sam, vendar ob predhodnih navodilih strokovnega osebja. IR ogrevanje mi je zelo všeč, tako glede počutja kot tudi stroškovno.

Družina Kladnik – Malačič, Koper “NOVO MNENJE”

Stroški ogrevanja so znotraj vnaprej predvidenih meja torej zadovoljivi. Inštalacija, osebje, odnos in vse v zvezi s podjetjem Dom in Ogrevanje je bilo odlično. Najbolj pa smo zadovoljni s samim izdelkom in načinom ogrevanja in je po našem mnenju revolucija ogrevanja (in prihodnost).

Monika Mejavšek, Rateče “NOVO MNENJE”

Zelo prijazen kontakt že po telefonu, pripravljenost ugoditi željam kupca, hiter odziv in ob prevzemu zelo natančna navodila glede uporabe in montaže, ker smo IR panele montirali sami ter dobili tudi pomoč in navodila vašega monterja po telefonu. Želenih panelov v danem trenutku niste imeli na zalogi v dani količini, zaradi ogrevanja pa smo jih potrebovali čim prej in z vaše strani dobili pripravljenost (ponudbo) za isto ceno dobiti močnejše panele. Še enkrat hvala. Same pohvale!

Alenka Hanžekovič, Maribor “NOVO MNENJE”

Vaše podjetje je vse izpeljalo hitro in profesionalno. IR ogrevanje je super. Končno je v našem stanovanju toplo z dokaj malimi stroški.

Tamara Viher, Pragersko “NOVO MNENJE”

Kot že navedeno smo s strokovnim osebjem, predstavitvijo in montažo zelo zadovoljni, kakor tudi s samim ogrevanjem. Ker je večstanovanjska hiša stara, z visokimi stropovi in brez ustrezne izolacije nam je bil cilj ali bolj ogreti prostore kot prej z električnimi konvektorji ali vsaj delno odpraviti vlago ali celo oboje. Z vlago nismo imeli sreče, pri ogrevanju pa so rezultati večji kot smo pričakovali – torej smo dosegli cilj.

Dragica Lampreht, Pragersko “NOVO MNENJE”

Zelo zadovoljna s pristopom, prijaznostjo in pripravljenostjo za pomoč.

Maja Krajnc iz Maribora

Najlepše se Vam zahvaljujem za vse koristne informacije in nasvete. Sobica je prijetno topla in IR paneli služijo svojemu namenu.

Mirjam Tepina iz Tržiča “NOVO MNENJE”

Že nekaj časa sem se odločala o spremembi ogrevanja pritličnega in neizoliranega stanovanja. Na spletu sem zasledila članek o IR ogrevanju od podjetja DOM IN OGREVANJE in moram priznati, da sem se že skoraj takoj odločila, da je to tisto, o čemer razmišljam. In tudi, ko sem se zanimala pri drugih ponudnikih IR ogrevanja, vedno se je tehtnica nagibala na stran podjetja DOM IN OGREVANJE.

Od oddaje spletnega obrazca za naročilo obiska brezplačnega svetovalca in do danes, ko mi paneli že ogrevajo stanovanje, je minilo zelo malo časa. Odziv je bil zares hiter: obisk svetovalca, ogled monterja pred samo montažo, dobava in montaža panelov. Hitro in strokovno. Lahko samo rečem, da sem izredno zadovoljna in vsakomur, ki se bo zanimal glede IR ogrevanja, bom podjetje DOM IN OGREVANJE toplo priporočila.

Za samo primerjavo stroškov ogrevanja med prejšnjim načinom (PANTERM – centralno ogrevanje na električno energijo) in IR ogrevanjem,  bom morala počakati, da mine letošnja kurilna sezona. Eno pa vem zagotovo, tudi če stroški ne bodo bistveno nižji, bo pa stanovanje zares toplo. Kar je bil tudi moj cilj. ZA SOLIDNO CENO TOPLO STANOVANJE ČEZ CEL DAN. To so bile moje sanje, in vi (DOM IN OGREVANJE) ste mi jih uspeli dosanjati.

Mare Dolenšek iz Kranja “NOVO MNENJE”

Z Vašim podjetjem in vašo ekipo monterjev sem bil izredno zadovoljen. Korekten odnos, držanje dogovora, ‘estetska’ montaža, res vse tako, kot ste obljubili in kot smo se dogovorili.
Vsakemu, ki se bo zanimal za IR panelno ogrevanje bom z veseljem posredoval vaše podatke.

Košarica0
There are no products in the cart!
0