fbpx

Smo iz Ljubljane, kjer imamo stanovanjsko hišo s tremi gospodinjstvi in že nekaj časa smo se doma pogovarjali o prenovi centalnega ogrevanja. Pred nekaj leti smo na sejmu dom in bivanje  prvič  spoznali IR panele in njihovo delovanje. Vendar je bila to za Slovenijo precej nova alternativa ogrevanja.
Na to smo malo pozabili, zato tudi raziskovali nismo veliko. V zadnjem času  je postalo centralno ogrevanje na kurilno olje precej velik strošek, pa še nezanesljivo  glede dobave, nabavne cene. ….,  Vsaka druga možnost ogrevanja je zelo velika investicija. Zato smo pomislili na IR panele in naredili poizvedovanje  glede ponudnikov, in mnenja strank, ki so bila  pozitivna.

Rezultat je bil, da smo se za ogrevanje odločili z IR paneli podjetja Dom in ogrevanje. Vse je potekalo zelo hitro in strokovno, takoj se je zastopnik odzval na naš  mail, in ob dogovorjenem času  nam je že razlagal na preprost a strokoven način vse o panelih.

Kar se tiče montaže je bila hitra in strokovna, vrednost investicije 5.500 EUR. Letošnje poletje se je začelo precej pozno in to s hladnimi dnevi a v naš dom vedno posije sonce tudi ko zunaj dežuje in so temperature nizke.

Mi vsi smo zelo zadovoljni, glede stroškov pa mnenja še ne moremo podati, ker  se občasno grejemo le nekaj dni. Pa še to: v kopalnici si z IR ogrevanjem ustvarimo domačo IR savno in uživamo v domačem okolju. Vendar smo prepričani da glede stroškov ne bomo razočarani, da se bodo gibali v okvirih  njihovega izračuna, kar za nas pomeni, da se bodo zmanjšali za polovico.”
Boris Bračič iz Maribora
“Zahvaljujem se vam za izredno korektno ponudbo,odlično opravljeno montažo in končno predstavitev delovanja IR panelov. Ker je zunaj malo zahladilo smo nekaj panelov vklopili in smo z ogrevanjem zelo zadovoljni. Upam, da bo tako tudi pozimi,predvsem,da bo strošek elektrike nižji kot strošek kurilnega olja. V želji, da se še čim več strank odloči za vašo korektno ponudbo vas lepo pozdravljam.”
Ksenija Tepina iz Kranja
Zima nam še kar kaže zobe in otroci so s IR paneli zelo zadovoljni. Toplota je res prijetna predvsem pa jim je všeč. da so sami svoj gospodar glede termostata :)) in prilagajajo toploto tako kot jim paše. Kakšen bo račun za elektriko od tega bo pa odvisno moje razpoloženje :). Ajda pravi: “Še nikoli nisem imela tako toplo v moji sobi!”

Paneli so za enkrat dosegli vsa naša pričakovanja in z vašim podjetjem smo zelo zadovoljni saj ste nam pomagali pri odločitvi za katere panele naj se odločimo. Mislim, da smo se prav odločili za IR panele Vitalheizung. Vaše podjetje je povsem zadovoljilo naša pričakovanja saj ste nam konkurenčno svetovali, montaža je potekala strokovno in brez težav. Hvala  za sodelovanje in  če se bomo v prihodnosti odločili za razširitev panelov tudi v druge prostore prtličja ste seveda vi prvi na vrsti.
Prav lep pozdrav iz zasnežene Gorenjske!

Košarica0
There are no products in the cart!
0