fbpx

Že nekaj časa sem se odločala o spremembi ogrevanja pritličnega in neizoliranega stanovanja. Na spletu sem zasledila članek o IR ogrevanju od podjetja DOM IN OGREVANJE in moram priznati, da sem se že skoraj takoj odločila, da je to tisto, o čemer razmišljam. In tudi, ko sem se zanimala pri drugih ponudnikih IR ogrevanja, vedno se je tehtnica nagibala na stran podjetja DOM IN OGREVANJE.

Od oddaje spletnega obrazca za naročilo obiska brezplačnega svetovalca in do danes, ko mi paneli že ogrevajo stanovanje, je minilo zelo malo časa. Odziv je bil zares hiter: obisk svetovalca, ogled monterja pred samo montažo, dobava in montaža panelov. Hitro in strokovno. Lahko samo rečem, da sem izredno zadovoljna in vsakomur, ki se bo zanimal glede IR ogrevanja, bom podjetje DOM IN OGREVANJE toplo priporočila.

Za samo primerjavo stroškov ogrevanja med prejšnjim načinom (PANTERM – centralno ogrevanje na električno energijo) in IR ogrevanjem,  bom morala počakati, da mine letošnja kurilna sezona. Eno pa vem zagotovo, tudi če stroški ne bodo bistveno nižji, bo pa stanovanje zares toplo. Kar je bil tudi moj cilj. ZA SOLIDNO CENO TOPLO STANOVANJE ČEZ CEL DAN. To so bile moje sanje, in vi (DOM IN OGREVANJE) ste mi jih uspeli dosanjati.

Košarica0
There are no products in the cart!
0