fbpx

Dolga pot do hitrega nakupa IR panelov Sunjoy.
Prijetna zimska nedelja, leto 2010. Z ženo Barbaro sediva v prijetnem ambientu okrepčevalnice Stan in pijeva kavo. V roke vzameva revijo Dom in jo ob pogovoru listava. V oči nama pade prispevek o IR panelih. Za naju čisto nova, nepoznana zadeva. Zanimiv nama je bil podatek o prihranku energije, terapevtski učinek in investicija po korakih. Dokaj navdušena, skleneva da zadevo za naslednjo kurilno sezono podrobneje raziščeva. Ogrevali smo se namreč na kurilno olje in ta strošek je po najinem mnenju previsok.
Žal sva skozi naslednje leto pozabila na najin pogovor in dogovor.
Letos pa sva se zopet spomnila na to ogrevanje, nisva pa več vedela kako se zadeva imenuje ter kdo in kaj jih ima. Spraševala sva prijatelje in znance. Odgovora nisva dobila. Zakopala sva se na internet (saj Google vse ve) in našla. Podjetje »DOM in OGREVANJE«.
Oddal sem povpraševanje za ogrevanje treh prostorov.
Že v najkrajšem času sem dobil odgovor.

  • dve ponudbi in sicer za panele dveh proizvajalcev, dveh različnih karakteristik in seveda dveh cenovnih razredov
  • izračun velikosti panelov ter izračun porabe le teh mesečno
  • kompletno z vsemi tehničnimi karakteristikami
  • možnost brezplačnega testiranja panela na domu
  • obisk svetovalca na domu

Po obisku prijaznega strokovnjaka-svetovalca sva na testiranje vzela en panel.
Na koncu sva jih kupila pet (zaenkrat).

Ker se je jesen letos z lepim in toplejšim vremenom podaljšala in se prava kurilna sezona še ni začela, bom dejansko stanje (kako in koliko ogrejejo, koliko energije bom porabil za ogrevanje), videl na koncu kurilne sezone. Zaenkrat občutimo prijetno toploto, ki spominja na sonce, v sakem prostoru namensko regulirano, do stopinje natančno. Občutek imam, da se mi tudi alergija ki jo imam, ne pojavlja več tolikokrat.

Z nakupom panelov Sunjoy smo zadovoljni. Zadovoljni smo tudi z osebjem iz podjetja Dom in Ogrevanje za njihovo hitro, strokovno in kakovostno pomoč pri odločitvi, nakupu in montaži IR panelov.”

Košarica0
There are no products in the cart!
0