fbpx

Električni radiator iz družine NYBRO WIFI združuje dobro znani skandinavski dizajn z inovativno tehnologijo. Električni radiator z konvekcijskim načinom hitro ogreje vse vrste prostorov tudi tiste najzahtevnejše.  Z vgrajenim WIFI modulom je električni konvekcijski radiator NYBRO enostavno upravljati in nadzorovati, spreminjati sobno temperaturo preko pametnih naprav.

 • Vgrajen WIFI za upravljanje in nadzor
 • Priložen nosilec za namestitev električnega radiatorja na steno
 • Priložene »nogice« za samostoječo prenosljivo postavitev
 • 1,5 m priključni kabel z vtikačem
 • 5 let garancije

WIFI ELEKTRIČNI RADIATOR

Upravljanje radiatorja preko telefona, pametnih naprav z aplikacijo za Android in iOS

5 LET TOVARNIŠKE GARANCIJE

Najbolj inovativen, kvaliteten konvekcijski radiator s takojšnjim oddajanjem toplote s pričakovano življenjsko dobo do 30-40 let.

PRIKLOPI IN OGREVAJ

Varčni električni radiator Nybro ima nameščen 1,5 m priključni kabel z vtikačem. Priložen je tudi stenski nosilec.

Ogrevanje z varčnimi električnimi radiatorji

Ogrevanje vseh vrst prostorov z varčnimi električni radiatorji  je mogoče tudi v zelo ekstremnih razmerah, tudi do -20 ° C zunanje temperature. Električni radiatorji Nybro so opremljeni z natančnim WIFI termostatom. Ogrevanje se lahko nastavlja ročno ali preko pametnih naprav.

Visoko učinkovit pametni električni radiator s pametnim upravljanjem omogoča varčno in preprosto ogrevanje.

Samostojno stoječi ali stenski električni radiator NYBRO  je alternativa katerim koli  grelnim zahtevam, tako v certificiranih pasivnih hišah kot v slabo izoliranih stavbah. Priložene samostoječe »nogice se varno in enostavno pritrjeni v manj kot 1 minuti, tako da je konvekcijski radiator mogoče enostavno premikati po prostoru, sploh v prostorih kjer  se potrebuje dodatno ogrevanje (pisarne, počitniške prikolice, delavnice…)

Električni radiatorji, za vse načine ogrevanja

Električni radiatorji Nybro so namenjeni za osnovno ogrevanje stavb ali pa kot dogrevanje. Praktična ugodna je uporaba tudi v prehodnih obdobjih, ko še glavni grelni sistem ne deluje.

Kam in kako namestiti električni konvekcijski radiator ?

Konvekcijski radiator se lahko namesti s priloženimi nosilci na steno zraven vtičnice , lahko pa se uporablja kot prenosni radiator. Radiatorji Nybro so idealna izbira za novogradnjo ali  za ogrevanje starih neizoliranih stavb, tudi v prostorih z visokimi stropi zagotavljajo idealno temperaturo.

Tehnične lastnosti

ELEKTRIČNI RADIATOR 500W

elektricni radiator nybro 500W wifi

ELEKTRIČNI RADIATOR 1000W

elektricni radiator nybro 1000W wifi

ELEKTRIČNI RADIATOR 1500W

elektricni radiator nybro 1500W wifi
NAPETOST230V
ELEKTROSMOGBrez elektrosmoga
POVEZ. KABELVgrajen digitalni termostat z WIFI modulom
UPRAVLJANJEPametnimi napravami Android ali iOS
PRITRDITEVStenski nosilec in premične nogice
PAKIRANJEzaščitena kartonasta škatla
GARANCIJA5 let tovarniške garancije
ZAŠČITAIP24
POTRDILOCE

Moderen izgled in funkcionalnost

Inovativno oblikovan radiator na elektriko Nybro je posodobljen tako, da je manjši z nespremenjeno učinkovitostjo, kar zagotavlja prihranek prostora.

 • enostavna pritrditev,
 • uporabniku prijazen način za programiranje,
 • otroška ključavnica.

Čista oblika, zaobljeni konci in izjemno tanko oblikovanje

Radiatorji na elektriko NYBRO so izdelani po zadnjih standardih modernih zahtev notranjih oblikovalcev: Reže za izhod toplega zraka je narejen tako, da je neviden, brez najmanjše izgube učinkovitosti. Nybro radiatorji so opremljeni z grelnim vložkom X-Shape, kar jih uvršča med vrhunske električne radiatorje. Vsi radiatorji so v proizvodnem procesu večkrat preverjeni in garantirano brezhibni energetski grelni sistemi.

Minimalistična zasnova omogoča neomejeno uporabo v sodobnih ali klasičnih prostorih. Zaradi upravljanja preko WIFI in funkcijo za zaklepanje je mogoče električne konvekcijske radiatorje uporabiti tudi za ogrevanje javnih prostorov, trgovin, športnih objektov.

Zaobljeni robovi zagotavljajo varnost, medtem ko je zasnova zaščite IP 24 namenjena varni uporabi za ogrevanje kopalnice.

ENOSTAVNA PRITRDITEV

nybro hrbtna stran

TAKOJŠNJA UPORABA

nybro vtikac

PRENOSNA RAZLIČICA

nybro prenosti radiator

Upravljanje radiatorja

Vsak radiator NYBRO je opremljen z digitalnim WIFI termostatom in omogoča upravljanje ogrevanja preko interneta, aplikacije za pametne telefone Android in iOS . Seveda se lahko te funkcije uporabljajo kot dodatno možnost, če želite pa se lahko temperatura upravlja ročno direktno na električnem konvekcijskem radiatorju. Nastavite želeno temperaturo gor ali dol.

Aplikacija za Android in iOS

Varčni električni radiatorji NYBRO vam zagotavljajo nemoteno in uporabniku prijazno daljinsko upravljanje prek interneta WIFI .

Poljubno časovno programiranje

Vgrajeni termostat na konvekcijskem radiatorjem se lahko ročno nastavlja tudi brez pametnih naprav

aplikacija elektricni radiator

Avtomatizacija, nadzor temperature

Aplikacija Netmostat ponuja možnosti kombiniranega upravljanja več  radiatorjev skupaj po prostorih  ali posamezno

Hitro ogrevanje

Grelni električni radiatorji s tehnologijo X-SHAPE dosežejo svojo delovno temperaturo takoj , v prvi minuti delovanja , zato je upravljanje preko telefona še toliko uporabnejše.
  Košarica
  There are no products in the cart!
  0