fbpx

Bi se radi ogrevali z IR paneli?

DOM IN OGREVANJE INFRARDECE OGREVANJE IR PANELI za splet

Si resnično želite IR panele VitalLine? Da potrdite vašo željo si še enkrat preberite kaj vse dobrega vam lahko prinese IR ogrevanje.

Nižja investicija kot pri toplotni črpalki

Nizka poraba električne energije

30 do 50 življenjska doba delovanja

10 let resnične TOVARNIŠKE garancije

30 do 50 življenjska doba delovanja

Ogrevanje brez fizičnega napora

IR PANELI STROPNA MONTAZA
 • Vrhunska kakovost

IR paneli Vital Line so EU porekla in imajo 10 let tovarniške garancije, so brez robov, gladke elegantne bele barve. 

 • Dostopna cena

Investicija v IR ogrevanje je dostopnejše kot investiranje v toplotno črpalko in druge grelne sisteme. Življenjska doba delovanja je 1X do 2x daljša. Prednost IR ogrevanja je tudi v investiranju saj se lahko IR paneli nameščajo po etapah, po prostorih.

 • Zdravo ogrevanje, vpliv na zdravje

Ogrevanje z IR paneli je zdravo in blagodejno vpliva na telo. Pri ogrevanju se ne dviguje prah, draži oči tako kot pri klasičnem ogrevanju na radiatorje (konvekcijsko ogrevanje) Zato je tovrstno ogrevanje zelo primerno za alergike in astmatike. Občutek ogrevanja pa je enak sončnim žarkom ali toploti iz lončene peči.

 • Namestitev brez večjih gradbenih posegov

IR paneli se nameščajo v 90 % na strop saj je takrat njihovo delovanje optimalno. Na steno se nameščajo le, če ni mogoča montaža na strop ter v spalnih prostorih, če drugače ni izvedljivo. Pri nameščanju IR panelov ni večjih gradbenih posegov. Pri novo gradnjah in adaptacijah se električna napeljava pripravi  do namestitvenih mest panelov iz električne omare(pravilno varovanje) Pri obstoječih stavbah pa lahko izkoristimo obstoječo električno napeljavo, v tem primeru je potrebno preveriti, opraviti meritve obstoječe napeljave. Pri tovrstnem ogrevanju ni nobenih cevi, kotlovnice, vode…

kaj je infradrece ogrevanje
 • Enostavno upravljanje ogrevanja ročno ali pametno

IR paneli so povezani s termostati, ki so ločeni vsak v svojem prostoru. S tem dosežemo boljše udobje in večji prihranek pri ogrevanju.  Upravljanje IR panelov VitalLine je enostavno, na termostatu, ki se nastavi, da deluje avtomatično po programu (urah, dnevih, nočni dnevni tok…) Lahko pa se spreminja ročno, trenutno (takoj).  Mogoče je tudi upravljanje temperature preko TELEFONA, pametnih naprav . Na telefon se namesti aplikacija, s katero lahko upravljamo, nadzorujemo temperaturo in nadzorujemo porabo delovanja ter vidimo relativno vlažnost v prostoru.

 • Funkcionalno in praktično ogrevanje

Ker so infrardeči paneli nameščeni na stropu ne zavzemajo prostora. Videz je moderen in dekorativen. Drugi sistemi ogrevanja zaradi svoje velikosti in načina delovanja potrebujejo kotlovnice, dodatne prostore. Izberemo lahko tudi potiskane IR panele VitalLine ART, s fotografijo iz naše zbirke ali pa natisnemo fotografijo po vaših željah. VitalLine ART še dodatno popestrijo prostor, dekorativno in funkcionalno.

 • Ekološko ogrevanje, varujemo naravo!

Pri IR ogrevanju ne prihaja do izpusta strupenih snovi emisij v zrak … Je zemlji in nam prijazno zeleno ogrevanje. V kombinaciji s sončno elektrarno pa še dodatno prispevamo k prihranku in zdravju našega planeta.

irpaneli montaza
Mnenja

Če želite imeti IR ogrevanje potem izpolnite spodnji obrazec

V roku 24 ur vam pošljemo ponudbo in vas pokličemo ter se dogovorimo za ogled 

  Košarica
  Košarica je prazna
  0