fbpx

Bi se radi ogrevali z IR paneli?

Nižja investicija kot pri toplotni črpalki

Nizka poraba električne energije

Zdravo ogrevanje !

10 let resnične TOVARNIŠKE garancije

30 do 50 življenjska doba delovanja

Ogrevanje brez fizičnega napora

IR PANELI STROPNA MONTAZA
 • Vrhunska kakovost

IR paneli Vital Line so 100% EU porekla in imajo 10 let tovarniške garancije, so brez robov, gladke elegantne bele barve. 

 • Dostopna cena

Investicija v IR ogrevanje je dostopnejše kot investiranje v toplotno črpalko in druge grelne sisteme. Življenjska doba delovanja je 1X do 2x daljša. Prednost IR ogrevanja je tudi v investiranju saj se lahko IR paneli nameščajo po etapah, po prostorih.

 • Zdravo ogrevanje, vpliv na zdravje

Ogrevanje z IR paneli je zdravo in blagodejno vpliva na telo. Pri ogrevanju se ne dviguje prah, draži oči tako kot pri klasičnem ogrevanju na radiatorje (konvekcijsko ogrevanje) Zato je tovrstno ogrevanje zelo primerno za alergike in astmatike. Občutek ogrevanja pa je enak sončnim žarkom ali toploti iz lončene peči.

 • Namestitev brez večjih gradbenih posegov

IR paneli se nameščajo v 90 % na strop saj je takrat njihovo delovanje optimalno. Na steno se nameščajo le, če ni mogoča montaža na strop ter v spalnih prostorih, če drugače ni izvedljivo. Pri nameščanju IR panelov ni večjih gradbenih posegov. Pri novo gradnjah in adaptacijah se električna napeljava pripravi  do namestitvenih mest panelov iz električne omare(pravilno varovanje) Pri obstoječih stavbah pa lahko izkoristimo obstoječo električno napeljavo, v tem primeru je potrebno preveriti, opraviti meritve obstoječe napeljave. Pri tovrstnem ogrevanju ni nobenih cevi, kotlovnice, vode…

 • Enostavno upravljanje ogrevanja ročno ali s pametno napravo

IR paneli so povezani s termostati, ki so ločeni vsak v svojem prostoru. S tem se doseže boljše udobje v prostoru in še večji prihranek pri ogrevanju. Upravljanje IR panelov VitalLine je enostavno. Ogrevanje lahko nastavite avtomatično po programu (urah, dnevih, nočni dnevni tok…) Lahko pa se spreminja ročno, trenutno (takoj).  Mogoče je tudi upravljanje  preko TELEFONA, pametnih naprav . Na telefon se namesti aplikacija, ki je v SLOVENSKEM jeziku in je enostavna za uporabo. Aplikacija omogoča upravljanje temperature, beleži čas delovanja in prikazuje relativno vlažnost v prostoru.

 • Funkcionalno in praktično ogrevanje

Ker so infrardeči paneli nameščeni na stropu ne zavzemajo prostora. Videz je moderen in dekorativen. Drugi sistemi ogrevanja zaradi svoje velikosti in načina delovanja potrebujejo kotlovnice, dodatne prostore. Izberemo lahko tudi potiskane IR panele VitalLine ART, s fotografijo iz naše zbirke ali pa natisnemo fotografijo po vaših željah. VitalLine ART še dodatno popestrijo prostor, dekorativno in funkcionalno.

 • Ekološko ogrevanje, varujemo naravo!

Pri IR ogrevanju ne prihaja do izpusta strupenih snovi emisij v zrak … Je zemlji in nam prijazno zeleno ogrevanje. V kombinaciji s sončno elektrarno pa še dodatno prispevamo k prihranku in zdravju našega planeta.

irpaneli montaza
Mnenja

Izpolnite spodnji obrazec in izračunali vam bomo prihranek ter investicijo za IR panele

Še danes vam pošljemo ponudbo in vas pokličemo, ter se dogovorimo za ogled 

  IR PANELI

  IR PANELI INFRARDECI PANELI

  IR paneli naše blagovne znamke Vital Line z 10 letno tovarniško garancijo

  GRELNA FOLIJA

  grelna folija grelni film 1

  Električna grelna folija različnih moči (W) in velikosti (m2).

  GRELNE MREŽE

  grelna mreza grelna preproga

  Električne grelne mreže različnih moči (W) in velikosti (m2). Za talno gretje

  TERMOSTATI

  termostati regulacija

  Velika izbira natančnih termostatov. Brezžični, žični, pametni WIFI

  Košarica0
  There are no products in the cart!
  0