Izračun

NOVO

Kontakt
Mobitel: 041 558 612
Mobitel: 041 219 074
E.Leclerc Maribor, Tržaška c. 67a

Razširitev prodajnega programa

električno ogrevanje dom in ogrevanje
   bvf slovenija

V podjetju 100jko d. o. o. pod znamko DOM IN OGREVANJE se nenehno prilagajamo potrebam, kupcev zato smo razširili prodajni program s sodelovanjem podjetja BVF Heating Solutions.

Zraven ogrevanja z IR PANELI Vam od zdaj naprej ponujamo večjo izbiro električnih ogrevalnih sistemov za različne namembnosti :
- električno talno ogrevanje,
- grelno žico za ogrevanje odtaljevanje dovozov do vašega doma
- grelna žica za odtaljevanje žlebov (žlebovi ne zamrznejo)

Z dolgo letnimi izkušnjami na področju ogrevanja in elektroinštalacij nam je v veselje, da smo postali še dobavitelj podjetja BVF Heating Solutions, ki ponujajo kvalitetne izdelke z 10 letno garancijo.


V prodajnem programu boste našli:


  • GRELNE MREŽE ter GRELNE FOLIJE različnih velikosti in moči, ki se lahko montirajo ne samo pod talne obloge, tudi na strop in stene. BVF talno in stropno ogrevanje je energetsko učinkovito z nizkimi stroški delovanja , ker je vir toplote bolj enakomerno porazdeljen ter takšna tla zagotavljajo znatno višjo raven udobja. Talno ogrevanje segreva celoten prostor od tal navzgor.

grelna mreža pod keramikoGrelna folija BVF

  • GRELNI KABLI različne velikosti in moči za namen talnega ogrevanja, odtaljevanja, uporabijo se lahko za zunanje kot notranje ogrevanje.

Grelni kabli BVFElektrični grelni kabli BVF

  • TERMOSTAT je zelo pomembni člen ogrevanja, ki pomaga k večji ekonomičnosti, znižanju stroškov, ter čim bolj uporabniku prijazno rokovanje, ter večji in boljši nadzor nad temperaturo po prostorih, sobah in razne druge uporabne nastavitve, odvisno od želj in "zahtev" vašega življenjskega sloga. Izbirate lahko med žičnimi, brezžičnimi ter pametnimi WI FI termostati. Termostati BVF so združljiv z vsemi vrstami električnega ogrevanja. Heato 701 je namenjen za IR ogrevanje s svojo natančnostjo brez histereze ekonomično nadzoruje temperaturo IR panela.bvf-23-f termostatpametni termostat Heato8Vtični termostat 23-faPametni wifi termostat bvfZ veseljem vam predstavimo vse svoje produkte ter s strokovnim svetovanjem ter profesionalno izvedbo namestimo , vgradimo ogrevalne sisteme v vaš dom.

Obiščite nas v našem razstavnem salonu v E.Leclerc Maribor salon DOM IN OGREVANJE.